EN FR NL
Belfius MasterCard Gold

Kredietkaart details

Kaartlimiet:

2500 euros

Bijdrage:

78 euros per jaar

Voordelen

  • Reisannulatieverzekering inbegrepen
  • Bescherm uw aankopen
  • Win Spaar & Pluk-kortingen van 5 euro en geniet acties en voordelen in de reissector via de Mastercard Premium Club.

Beschrijving

Met de Belfius Mastercard Gold kunt u veilig en gemakkelijk betalen overal in Belgie, in het buitenland en op het internet. Belfius Mastercard Gold credit card heeft een uitgebreid pakket met verzekeringen zoals een reisannuleringsverzekering en bescherming tegen diefstal of schade.

Met de Belfius Mastercard Gold kunt u kortingen winnen bij Épargnez & Cueillez, voor 5 euro kunt u gebruik maken van de aanbiedingen in de Mastercard Premium Club reis sectie.

Belfius Mastercard Gold biedt u een bestedingslimiet van 2500 Euro en als u jonger dan 29 jaar oud bent is het gebruik het eerste jaar gratis.

U kunt uw Befius Mastercard Gold overal in de wereld gebruiken om geld op te nemen.

Gebruikersbeoordelingen

Disclaimer: De standpunten ten aanzien van kredietkaarten zijn die van de beoordeler en geven niet de standpunten van moneySaver.be of de verstrekker van de kredietkaart. B eoordelingen zijn niet goedgekeurd of onderschreven door moneySaver.be.

Schrijf je beoordeling van de Belfius MasterCard Gold kredietkaart

We use cookies to help us improve and create a better user experience for you. You can see here the cookies that we are using and how to opt out. Or you can: