EN FR NL

Bent u een student in België? Ook een student kan een kredietkaart aanvragen, ook al heeft hij een laag of helemaal geen inkomen. Er zijn speciale studentenkredietkaarten die perfect zijn voor uw huidige levensfase. Deze studentenkredietkaarten zijn veel goedkoper dan gewone kredietkaarten. Een ander opmerkelijk onderscheid tussen gewone en studentenkredietkaarten is dat deze laatsten over het algemeen een lagere bestedingslimiet hebben. En dat is heel logisch: studenten hebben over het algemeen minder te besteden. U betaalt een lage jaarlijkse vergoeding en u heeft dan ook een lagere kaartlimiet. Hiermee kunt u als student uw kredietkaart op een veilige maar zekere manier gebruiken. Uw kaart kost u niet zoveel en u zult in staat zijn om een redelijk aantal aankopen te verrichten.

Waarom zou u als student een kredietkaart nodig hebben? Veel studenten houden van reizen en de wereld ontdekken. Is dit ook voor u het geval? Tijdens die reizen zult u ongetwijfeld ontdekt hebben dat een kredietkaart erg handig kan zijn, omdat u er vaak een nodig heeft om een hotel te reserveren of een vlucht te boeken. Maar zelfs als u op reis bent en u wilt snel en gemakkelijk betalen in het buitenland, is een kredietkaart handig.

Een ander mooi voordeel om een kredietkaart te hebben als student in België is dat ze vaak aantrekkelijke programma's of kortingen aanbieden. Zo zijn er bijvoorbeeld studentenkredietkaarten met reisverzekeringen of aankoopverzekeringen. Op deze manier kunt u veiliger reizen of winkelen. U hoeft zich minder zorgen te maken en kan meer genieten.

Dus laten we de vele voordelen van de studentenkredietkaarten even samenvatten:

Kies verstandig door de verschillende beschikbare studentenkredietkaarten te vergelijken. De goedkoopste is niet steeds de beste. Maak een lijst met de voor- en nadelen en maak de beste keuze voor u. Met een studentenkredietkaart kunt u maximaal genieten van uw studentenleven. Maar vergeet niet om het op een verantwoorde manier te doen.

Welke zijn de studentenkredietkaarten in België? Lees verder om kaarten met aantrekkelijke studentenvoordelen te ontdekken voor u.

Read more...

Bekijk de lijst met beschikbare kredietkaarten!

Zoekfilters
Filters

Beobank Young MasterCard

Beobank Young MasterCard

Beoordeling

Kaartlimiet:

750 euros

Bijdrage:

5 euros/year

JKP:

13.49%
  • 2 exclusieve verzekeringen: een Aankoopverzekering en Safe Online
  • Eerste jaar 5 euro cadeau
  • Wereldwijd aanvaard

Beobank MasterCard Student biedt een aantrekkelijk krediet limiet van 750 euro en een exclusieve verzekering voor aankopen. In het eerste jaar ontvangt u een gift van 5 euro van Beobank MasterCard Student en uw kunt uw bestedingen online volgen via Beobank Online and Beobank Mobile.

Het jaarlijkse percentage voor de credit card is 13.49% en de jaarlijkse honorarium kosten bedragen enkel 5 euro.

Voordelen:
  • Aankoopverzekering
  • Studentenkaart
  • Terugbetalen in termijnen
  • Contactless
Niet beschikbaar

Beoordeling

Kaartlimiet:

euros

Bijdrage:

euros/year

We use cookies to help us improve and create a better user experience for you. You can see here the cookies that we are using and how to opt out. Or you can: