EN FR NL

moneySaver.be

Helpen Belgen om een nieuwe credit card te vergelijken, onderzoeken en om een nieuwe kredietkaart aan te vragen

Over ons

moneySaver.be is ontworpen om mensen te helpen om een nieuwe credit card te vergelijken, onderzoeken en om een nieuwe creditcard aan te vragen. Ons doel is om de Belgen te voorzien van een nauwkeurig overzicht van de bancaire markt in het land, waardoor het gemakkelijker om een betere credit card te vinden . Elke maand helpen we honderden mensen om een betere deal te krijgen bij het aanvragen van een nieuwe kredietkaart en beginnen geld te besparen.

moneySaver.be biedt de beste oplossing voor het complexe probleem van het kiezen van de juiste kredietkaarten. Het is onze missie om een gebruikerservaring die het gemakkelijker dan ooit voor mensen maakt om een kredietkaart te vinden die hen geld bespaart en meer voordelen biedt.

We zetten gebruiksgemak, snelheid, eerlijkheid en transparantie in het middelpunt van onze business.

We willen graag uw mening over deze site horen. Aarzel niet om ons ons feedback te sturent als je fouten te vindt of als er dingen zijn die je niet bevallen. Deze site wordt voortdurend bijgewerkt en er wordt ook rekening gehouden met de feedback van onze gebruikers.

We use cookies to help us improve and create a better user experience for you. You can see here the cookies that we are using and how to opt out. Or you can: