EN FR NL
BNP Paribas Fortis Visa Classic

Kredietkaart details

Kaartlimiet:

2500 euros

Bijdrage:

22 euros per jaar

JKP:

10.00%

Voordelen

  • Dankzij het Spaar & Pluk-programma krijgt u een getrouwheidspunt per aankoopschijf van 25 euro met uw Visa Classic
  • Via domiciliëring betaalt u minstens 5,60% van het verschuldigde bedrag terug, met een minimum van 25 EUR (behalve als u minder dan 25 EUR moet terugbetalen)

Beschrijving

BPN Paribas Fortis Bank maakt uw leven gemakkelijker door het aanbieden van de Visa Classic creditcard.

Visa Classic card geeft een start bestedingslimiet van 2500 Euro die u kunt gebruiken om betalingen te doen in Belgie en overal ter wereld.

U heeft de vrijheid om de Visa Classic credit card te betalen in uw eigen tempo door te kiezen voor de aflossing van 5.6% per maand over het uitstaande bedrag. Voor ieder 25 Euro die u besteedt met de Visa Classic credit card wordt uw loyaliteit beloond met punten en kortingen bij Épargnez & Cueillez.

Gebruikersbeoordelingen

Disclaimer: De standpunten ten aanzien van kredietkaarten zijn die van de beoordeler en geven niet de standpunten van moneySaver.be of de verstrekker van de kredietkaart. B eoordelingen zijn niet goedgekeurd of onderschreven door moneySaver.be.

Schrijf je beoordeling van de BNP Paribas Fortis Visa Classic kredietkaart

We use cookies to help us improve and create a better user experience for you. You can see here the cookies that we are using and how to opt out. Or you can: