EN FR NL
Belfius MasterCard White

Kredietkaart details

Kaartlimiet:

1250 euros

Bijdrage:

12 euros per jaar

Voordelen

  • Spaar kortingen van 5 euro bijeen met Spaar & Pluk, profiteer van acties en voordelen bij onze partners en profiteer van exclusieve voordelen aan Disneyland Parijs
  • Beheer: 100 % online en via Self-Service Banking

Beschrijving

Belfius Mastercard White is een slimme optieom nu aankopen te doen in Belgie, in het buitenland en op internet en pas te betalen over een maand.

De kaart heeft een bestedingslimiet van 1250 euro en je kan al je zaken online regelen met Self Service Banking. Met de Belfius Mastercard White krijgt u een vergoeding van 5 Euro bij Épargnez & Cueillez en u kunt gebruik maken van alle aanbiedingen en voordelen van Belfius Mastercard partners. Als u jonger bent dan 29 jaar betaalt u in het eerst jaar geen maandelijkse lasten.

Met de Belfius Mastercard White kunt u geld opnemen bij pin automaten in Belgie en in het buitenland.

Gebruikersbeoordelingen

Disclaimer: De standpunten ten aanzien van kredietkaarten zijn die van de beoordeler en geven niet de standpunten van moneySaver.be of de verstrekker van de kredietkaart. B eoordelingen zijn niet goedgekeurd of onderschreven door moneySaver.be.

Schrijf je beoordeling van de Belfius MasterCard White kredietkaart

We use cookies to help us improve and create a better user experience for you. You can see here the cookies that we are using and how to opt out. Or you can: